Helgen är över..

Helgen är över och det har seriöst varit en av de tråkigaste på länge, inte så där mysig som jag hade tänkt mig!
Och läxorna som skulle blivit gjorda har ju naturligtvis inte blivit det, varför vet jag inte.. 
Jag kan ju inte skylla på att jag inte har haft tid den här gången iallfall?!
  Veckan som kommer kommer nog inte bli roligare den heller, kommer bara bestå av jobb och jobb, plus en massa plugg!
Inte nog med det, ser att Sandra kikat in på bloggen om lämnat en komentar men får vi något inlägg? Neeej.
Så nu ger jag upp och väntar på ett inlägg, tills dess ska jag vara knäppt tyst!


Amanda

Gör Italiens gator osäkra!!


I'm sticking to my word!

Har egentligen ingenting att skriva.. Tänkte bara visa att jag faktiskt gör som jag sa att jag skulle, håller mig hemma en löradagkväll! Ska erkänna att jag blev smått rastlös igår kväll, inte för att jag brukar göra nånting varje helg, men när jag vet att jag verkligen inte ska göra nånting är det en annan sak! Och så är det vell också idag, skulle nog gärna vilja komma här ifrån ett tag och hitta på nått. Men men.. har både hunnit övnongsköra och fixat mitt rum som i stort sätt stått omöblerat i snart ett år, så det känns ju lite skönt iallafall!
  Har även pyntat lite här hemma och hör att någon också har satt på julmusik, känns lite tidigt men julkänslan är iallafall på topp;) Men neej.. det här med att vara inne en hel helg är nog ändå ingenting för mig, och jag har ju faktiskt gått utanför dörren så jag har ju inte hållit mig till det jag sa till 100%, så nästa helg är det utgång som gäller och jag längtar redan:)
Men tills dess ska jag ha gjort alla de läxor som den här helgen egentligen var till för, så det måste jag ta tag i... imorgon!
                                                                                                                                               Amanda




I´m off

Nu när jag är borta så är det Amanda som får sköta all uppdatering. Och då litar jag på att hon uppdaterar MINST en gång om dagen ;) Tycker bilden nedan är så gullig på Amanda. Visar verkligen hur hon är full. En riktig poser!

                       

Och Amanda håll inte på att ge igen nu genom att lägga ut en ful bild på mig. Jag tycker verkligen den här bilden är gullig! LOVA!


Italien nästa

Börjar dra ihop sig nu. Det är ca fyra timmar  kvar tills Sara kommer och hämtar upp mig för att åka till skavsta. Å innan dess ska jag hinna packa klart det sista,ladda I-poden med musik,fixa kameran,duscha,sova och platta håret. Känner att sova kommer jag inte hinna så får satsar på att sova på flyget.Pax för fönsterplats!


Har nog tagit med mig tre par skor. Fyra med de jag ska åka i och tre kläningar. Kommer nog bli mycket utgång. Tjejerna vill hinna med tre utgångar och klart vi ska prova på Italiens uteliv. Har hört att det ska finnas en hel gata vid den berömda fontänen ( fontana di trevi?) full med krogar och klubbar så där lär ni ju hitta oss på kvällarna. / Sandra


When you were young


Sommar NU, tack!

Är inte allt mycket roligare på sommaren?
Jag brukar ha mina små perioder ibland då jag bara vill ha sommar igen och slippa den här, som jag anser, onödiga årstiden. Och de här perioderna kommer allt mer oftare nu, kommer inte erkänna när det väl händer men tänk er de där "jobbigt" varma veckorna som kommer någon gång varje sommar då man nästan, men bara nästan, längtar lite till vintern då det blir lite svalare.. dom veckorna vill jag ha nu! Vill kunna dra till stranden och bara ligga och steka och bli sådär solbränd så att det gör ont, för det är bland det värsta med vintern.. Att man ska vara så himla blek. Skit tråkigt och det är ingen som blir gladare av det.
  Jag vill faktiskt ha sommaren 08 igen för den var näst intill perfekt!!!
Och The Kooks "See the sun" är den bästa festivallåten, så det ska jag lägga på minnet tills nästa sommar då vi ska göra Hultan och Emmabodafestivalen osäkra igen;) Och förutom just de tillfällena ska inte sommaren spenderas i Sverige.. vill utomlands nu nu nu!!! /Amanda


See the sun.


Day & Age

Åh laddade nyss ner the Killers nya album, Day & Age. Har redan hört en av låtarna, Human och jag älskar den. Har inte lyssnat på alla låtarna ännu utan ska lägga in dem på mobilen. Jag gillar verkligen när man har bra nya låtar att lyssna på när man tex sitter på bussen, tills man tjatar ut dem. Men The Killers låtar brukar jag inte tjata ut. Har fortfarande inte tröttnat på deras When we were young. Nu vill jag bara att de ska komma till Sverige någongång så man kan få se dem. Och när de väl kommer är det Amanda och jag som ska dit, right ? / sandra

                                

Helgen är planerad!

Det är tisdag och min helg är redan planerad! Då Sandra drar till Italien över helgen hade jag tänk toppa det.. därför är min plan att på fredag efter jobbet när jag har kommit innanför dörren ska jag inte gå ut genom den igen för än på måndagmorgon då det är skolan som gäller ! Kanske låter tråkigt för vissa men för mig är det den bästa planen jag haft på länge!!
Jag ska bojkotta sthlms nattbuss i minst två helger hade jag tänkt;)
Och inte nog med det, någon i detta hus (dock inte jag) ska även få baka lussebullar,  jag är redo för lite julstämmning!
  Just nu sitter jag och kollar på lite bilder från olika helger och jag vet inte riktigt om det får mig att vilja ändra mina planer eller inte!? Men nej, jag har bestämt mig.. helgen spenderas inne och ingen annanstans. PUNKT!

Tisdag

Idag när jag och Amanda gick på stan. I Tälje alltså. Så kom vi fram till att det inte finns nått att köpa. Man hinner gå en stan runda på kanske en halv timme och inte hitta något. Vi var i varenda butik kanske två gånger. Inget, verkligen inget fanns att köpa. Jag som har fått lön idag också, jag ville verkligen hitta något. Allt vi kom hem med var en varsin eyeliner och så köpte Amanda ett nagelack.

Sitter just nu och försöker ladda ner det nya Gossip girl avsnittet och DH men inget av dem funkar ju. Blir fan helt galen. Men ett som funkar är i alla fall The Hills. Jag är nog en riktig The Hills nörd. Nästan värre än Amanda men bara nästan eller så är vi det lika mycket. / Sandra

Snön den bara faller ner..

Alltså... den här snön!
Den gör så att alla tåg och bussar är minst en halvtimma sena, skorna blir förstorda, håret blir frissit och jag blir bara allmänt irreterad på att det ska komma så mycket på en gång! MEN, om det nu nödvändigtvis måste komma massa snö då får det faktiskt ta och ligga kvar till jul för det är den ända gången det är uppskattat! Och hur många år sen var det inte man hade snö på julafton??
Svar: VÄLDIGT lääänge sen..
 Nu låter det som om jag hatar snö men det gör jag inte, men i november?! Och så varför så mycket?
Det kan vara ganska mysigt när man sitter inne och att ta en skidtripp någon gång varje år är ju inte helt fel, och det blir ju faktiskt betydligt lättare men lite snö!
 /Amanda

Låtar

Kan någon tipsa om bra låtar man kan ladda ner?

Isn`t she lovely?


Onsdag

Kom på en lösning Amanda. Det är ju förfan jul snart  och då får man ju säkert pengar i julklapp eller kanske man kan önska sig biljetterna i julklapp. Smart va? Jag är på!

Kom nyss hem från jobbet och kom på att idag är det nio dagar kvar tills jag ska till Italien med de i klassen. Åtta dagar och sex timmar tills flyget lyfter. Kommer bli så extremt kul och ett minne för livet.Längtar!   / Sandra
    
        


Varför just Januari?

Känns som om verkligen allt händer i januari!:(
Har bokat resa till både Kiruna och Göteborg och nu händer det som inte får hända.. Chris Brown kommer till Hovet och jag måste se honom! Har ju dock ett problem och det är pengarna, har inte riktigt funderat ut hur de ska räcka. Men det struntar jag faktiskt i nu, det fixar sig alltid!;P Det måste det göra. Nu är det enda jag behöver någon som följer med mig.. Sandra vad sägs?;)


Kings of leon


Stan

Var i sthlm en snabbis idag med Amanda. Hon skulle byta tröja och så skulle vi köpa lite grejer till armband. Gjorde det Oranga och blåa neda, de andra har jag haft sen innan. Ganska nöjd med resultatet faktiskt.


Utgång

Ikväll är det utgång som gäller. Såg att Amanda redan skrivit om det förrut. Så, Fellows är det som gäller ikväll. Hoppas verkligen att det är ett sånt bra ställe som jag hört att det ska vara men annars kommer jag ändå ha världens bästa sällskap så kul kommer det bli. Sitter just nu och försöker tagga till lite genom att lyssna på Infinity med guru josh. Den officiella Amanda och Sandra låten. Ska inte åka fören nio och är nästan redan klar så vet inte alls vad jag ska göra nu. hmm aja vi ses i dimman! / Sandra

                                

In i dimman..

Sitter och väntar på att pappa ska bli klar så att jag kan få min skjuts in till Södertälje och Maijas födelsedagsfirande och sedan bege mig vidare in till stor stan med mina partypinglor!
 Nej, nu är det brottom brottom..


Justin Bobby

Efter Sandras senaste inlägg kände jag att jag bara måste kontra med en riktig snygging;) Ge mig!!


Mums


Fellows

Så var man en i mängden och skaffar blogg, gillar att läsa bloggar men att skriva.. njaee får se hur det går med det, men ska iallfall ge det ett försök! Sandra och jag ska ju hjälpas åt så det ska säkert gå bra. Är dock lite besviken på hennes uppdatering, trodde det var hon som skulle hålla igång det här.. Men eftersom så inte är fallet får man vell ta och rycka in!
  Sitter hur som helst bara hemma och gör mest ingenting, laddar inför morgondagen då det är utgån på Fellows som gäller..
Känns som om det här räcker vad gäller det första inlägget, måste ju börja med en mjukstart!



www.yearbookyourself.com

     

Första inlägget

Första inlägget dåra. Embracethis tänkte vi skulle betyda hylla det här eller ta in det här. Lite coolt sådär. Men nu slog jag nyss upp det och då står det kramas eller omfamna varandra, huh? Så nu vet alla som läser att det ska betyda hylla det här eller ta in det här, inget annat. Det här med med blogg betyder ju att man måste skriva men skriva är inte direkt min grej, inte alls faktiskt. Så får se hur det går med det här. Amanda får väll stå för det mesta skrivandet.


RSS 2.0